Κλείνουν λόγω έργων δύο έξοδοι στην Αττική Οδό
Ανανεώθηκε:

Κλειστές λόγω εργασιών θα είναι στην Αττική Οδό η έξοδος προς Λ. Ηρακλείου στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και η είσοδος από Λ.Κύμης στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 07/08 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 08/08.
Συγκεκριμένα:
- η έξοδος προς Λ. Ηρακλείου (έξοδος 9) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο καθώς και
- η είσοδος από Λ. Κύμης (είσοδος 10) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια των εν λόγω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν:
- για την πρώτη περίπτωση την έξοδο του κόμβου Μεταμόρφωσης (έξοδος 8) ή την έξοδο προς Λ. Κύμης (έξοδος 10) και
- για τη δεύτερη περίπτωση τις εισόδους από Λ. Κηφισίας (είσοδος 11) ή από Λ. Ηρακλείου (είσοδος 9).
Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic).
Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων, παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας κατά τις διελεύσεις τους από τα εν λόγω τμήματα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας: Κλείνει η δεξιά λωρίδα λόγω έργων

Έκλεισε η Αττική Οδός στην έξοδο προς περιφερειακή Αιγάλεω - Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω τροχαίου
.jpg?t=8Syqfym9Y_my55wR-DDWGA)
Διακοπές Πάσχα: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία - Οι επόμενες αργίες
05:00
Υγιεινή διατροφή: Πώς αναδιαμορφώνει το τοπίο στα τρόφιμα
04:00
Τα πέντε sos για τους ιδιοκτήτες ακινήτων για την συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων
02:55
Κατώτατος μισθός στα 880 ευρώ: Ποιοι χάνουν και ποιοι κερδίζουν
02:00