Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για εμπορία ανθρώπων και καταγραφή εικόνων με κρυφή κάμερα
Ανανεώθηκε:
Για παράνομη εμπορία ανθρώπων και καταγραφή εικόνων με «κρυφή κάμερα» συνελήφθησαν δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης της Διεύθυνσης Ασφάλειας.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 31χρονη αλλοδαπή και 52χρονος Έλληνας υπήκοος, οι οποίοι λειτουργούσαν χωρίς άδεια οίκο ανοχής παραβιάζοντας απόφαση σφράγισής του που εκδόθηκε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στον οίκο ανοχής εντοπίστηκαν δύο αλλοδαπές γυναίκες 27 και 29 ετών, στερούμενες πιστοποιητικού ασκήσεως επαγγέλματος, οι οποίες εκδίδονταν και παραχωρούσαν τα έσοδα από τη δραστηριότητά τους στους δύο συλληφθέντες, και ένας άνδρας σε βάρος του οποίου εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές και απάτες με ποινή φυλάκισης 29 μηνών.
Κατά την έρευνα στους χώρους του οίκου ανοχής οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων βρήκαν παράνομα εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, για το οποίο δεν υπήρχε η απαιτούμενη άδεια λειτουργίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βόλος: Άγρια καταδίωξη ΙΧ με ναρκωτικά
Κινηματογραφική καταδίωξη στην Θεσσαλονίκη - Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο
Λαβρόφ: Η Ρωσία πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται με το Ιράν - Αιχμές κατά των ΗΠΑ
21:56
Αντιμέτωπη ξανά με πρόταση μομφής η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
21:44
Έτοιμο να απαντήσει «με αποφασιστικότητα» σε ΗΠΑ και Ισραήλ, δηλώνει το Ιράν
21:32
ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 24ΩΡΟ: Επί ποδός πολέμου η Μέση Ανατολή: Χτύπημα ετοιμάζουν οι ΗΠΑ, με δολοφονία Τραμπ απειλεί το Ιράν
21:20