Έβρος: Στα χέρια της ΕΛΑΣ πέντε διακινητές και 20 παράτυποι μετανάστες
Ανανεώθηκε:
Πέντε διακινητές, εκ των οποίων τέσσερις αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, συνελήφθησαν σε περιοχές του Έβρου από αστυνομικούς των Α.Δ. Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, να μεταφέρουν συνολικά 20 παράτυπους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι συλλήψεις έγιναν στις εθνικές οδούς Κήπων- Αλεξανδρούπολης, Ορμενίου- Αρδανίου, στην επαρχιακή οδό Μεταξάδων – Μικρού Δερείου, σε αγροτική περιοχή στις Φέρες και στον οικισμό Ταύρης.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δύο από τους διακινητές οδηγούσαν κλεμμένα αυτοκίνητα, η κλοπή των οποίων είχε δηλωθεί στις 31 Ιουλίου σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Τα αυτοκίνητα και η μοτοσυκλέτα κατασχέθηκαν, καθώς και τρεις πινακίδες κυκλοφορίας, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, Φερών, Σουφλίου, Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έβρος: Συνελήφθη διακινητής για παράνομη μεταφορά μεταναστών
Τι σημαίνει στην πράξη να είσαι ο καλύτερος εργοδότης στην Ελλάδα;
15:31
«Συναγερμός» για την εξαφάνιση 70χρονου στο Ηράκλειο - Δεν επέστρεψε στην οικία του
15:23
Χρυσοχοΐδης: Δεν δικαιολογείται η συνέχιση των αγροτικών μπλόκων - Θα εφαρμοστεί ο νόμος
15:23
Ένα κύμα ψύχους στην ΕΕ εκτόξευσε την τιμή του φυσικού αερίου - Άλμα 20%
15:14