ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκαν και τα δύο αγνοούμενα κορίτσια

Βρέθηκαν και τα δύο αγνοούμενα κορίτσια

Βρέθηκαν σώα τα δύο κορίτσια που αγνοούνταν από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου από την πλατεία Αττικής στο κέντρο της Αθήνας.

Το μεσημέρι της Τρίτης επέστρεψε σώο στο σπίτι του το ένα από τα δύο κορίτσια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η δεύτερη κοπέλα έδωσε σημεία ζωής μέσω Facebook, όπου ανέφερε ότι είναι στο σπίτι ενός φίλου της και δεν θέλει να επιστρέψει.

Στο σπίτι επέστρεψε πρώτα η 11χρονη Άννα, ενώ μέχρι τότε δεν είχε εντοπιστεί το δεύτερο κορίτσι. Η 11χρονη, ωστόσο, δεν ήταν σε θέση να πει που ήταν η αδελφή της και το μόνο που είπε είναι ότι όσο διάστημα είχαν χαθεί τα ίχνη της ήταν με κάποιον φίλο της.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό των κοριτσιών μετείχε και η Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος, καθώς και οι δύο κοπέλες έκαναν αναρτήσεις στο facebook από την εξαφάνισή τους και μετά.

Σημειώνεται ότι είχε εκδοθεί και Αmber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού για τη 14χρονη Ειρήνη και την 11χρονη αδερφή της Άννα που εξαφανίστηκαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (25/06/2016) από την πλατεία Αττικής στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ