Καλοκαίρι 2023: Γέμισαν τα δρομολόγια πλοίων από Θεσσαλονίκη για Σποράδες
«Sold out» είναι όλα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ιούλιο και Αύγουστο, των πλοίων που αναχωρούν από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με προορισμό τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τις Σποράδες.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ζήτηση το αυτό το καλοκαίρι έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη χρονιά.
Ανάμεσα στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, είναι η Λήμνος, με ποσοστό άνω του 50% σε σχέση με τα άλλα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου μέχρι και τις 30 Ιουλίου.
Οι πληρότητες για τις Σποράδες, μέχρι το τέλος Ιουλίου αναμένεται να αγγίξουν και διαμορφώνονται στο 75% για τον Αύγουστο με τα σημερινά δεδομένα.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει απομείνει ένα 10% στα επιβατικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ενώ για τα ΙΧ το αντίστοιχο ποσοστό δεν ξεπερνά το 1% γιατί οι διαθέσιμες θέσεις για τα οχήματα είναι λιγότερες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ακριβότερα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από τον Ιούλιο - Πού θα κυμανθούν οι τιμές
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Πώς διαμορφώνονται οι νέες αυξημένες τιμές
Νέες χρεώσεις στο ρεύμα: Πότε τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
05:00
IRIS: Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών - Τι ισχύει για τις πληρωμές εντός Ευρώπης
04:00
Χειμερινές εκπτώσεις: Πόσο θα διαρκέσουν - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
03:00
Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή Agro-Verify - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
02:00