ΕΛΛΑΔΑ

Τατουάζ για... δολοφόνους

Eurokinissi

Ο ψαράς που εντόπισε τη μισοκαμμένη σορό ενός άνδρα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, δεν μπορούσε να φανταστεί πως στεκόταν μπροστά στην φρικτή κατάληξη μιας ιστορίας σεξουαλικής παρενόχλησης και ναρκωτικών.

Ούτε όμως και το ίδιο το θύμα θα είχε ποτέ φανταστεί, όσο ζούσε, πως τα τατουάζ που είχε στο σώμα του θα οδηγούσαν μια μέρα στον εντοπισμό των δολοφόνων του.

Οι δολοφόνοι βάζοντας φωτιά και καίγοντας βασικά χαρακτηριστικά του θύματος, πίστευαν πως θα γκρέμιζαν κάθε «γέφυρα» που θα τους συνέδεε με τη δολοφονία.

Λίγες ημέρες μετά τον εντοπισμό της σορού, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό από τα ιδιαίτερα τατουάζ του άτυχου άνδρα.

Στο δεξί αντιβράχιο, μια γυμνή γυναίκα και τις λέξεις «Σ-ΠΑΤΙΔΑΣ» ή «Σ-ΠΑΓΙΔΑΣ» και «Σ-ΤΣΑΓΑΝΙΟΣ» ή «Σ-ΤΣΑΤΑΝΙΟΣ»

Στον αριστερό δείκτη, τον αριθμό «69»

Τελικά, μετά από έντεκα ημέρες ερευνών, προέκυψε πως το θύμα ήταν ο θύτης της σεξουαλικής παρενόχλησης που αντέστρεψε τους ρόλους κι έκανε τον θύτη... θύμα.

Οι δράστες της δολοφονίας αποδείχθηκε πως διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με το θύμα τους, ομολογώντας και οι δύο με κάθε λεπτομέρεια την αποτρόπαια πράξη τους.

Σύμφωνα με την κατάθεση του ζευγαριού, την ημέρα της δολοφονίας ο 50χρονος άνδρας με τα τατουάζ επισκέφθηκε το σπίτι του ζευγαριού στο Κερατσίνι. Κατά την επίσκεψη του 50χρονου, η γυναίκα βρισκόταν μόνη και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο δράστης στην κατάθεσή του, το θύμα επιτέθηκε σεξουαλικά στη γυναίκα.

Όμως την ώρα εκείνη, ο άνδρας επέστρεψε στο διαμέρισμα. Τότε, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον 50χρονο. Ο δράστης μαζί με τη γυναίκα κατάφεραν αρκετά χτυπήματα στο κεφάλι του άτυχου άνδρα με έναν ανεμιστήρα κόβοντας το νήμα της ζωής του.

Όταν το ζευγάρι διαπίστωσε πως ο 50χρονος ήταν νεκρός, τον έβαλαν στο αυτοκίνητό τους και κατευθύνθηκαν στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Η δράση τους όμως δεν σταμάτησε εκεί. Αφού κατέβασαν τη σορό του άτυχου άνδρα από το αυτοκίνητο, έβαλαν φωτιά στο πρόσωπο αλλά και στα δάκτυλά του θύματος. Σκοπός τους ήταν να μην μπορεί να γίνει ταυτοποίηση του θύματος μέσω αποτυπωμάτων και χαρακτηριστικών, καθώς γνώριζαν ότι το θύμα ήταν σεσημασμένο.

Αμέσως μετά τη δολοφονία και το κάψιμο του θύματος, το ζευγάρι επέστρεψε στον τόπο της δολοφονίας για να καθαρίσει τον χώρο από ίχνη. Όμως τελικά, δεν κατάφεραν να κρατήσουν για πολύ κρυφή την πράξη τους, αφού το κουβάρι της υπόθεσης δεν άργησε να ξετυλιχθεί.

Ο αδελφός του θύματος ήταν αυτός που είδε τις εικόνες που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από τα τατουάζ και αναγνώρισε πως επρόκειτο για τον 50χρονο αδερφό του.

Στον αριστερό βραχίονα, μία γυναικεία μορφή

Από την πλευρά της η αστυνομία υποστηρίζει πως δράστες και θύμα γνωρίζονταν από τις πιάτσες των τοξικομανών και από μικροέμποριο ναρκωτικών. Γεγονός που δεν αποκλείει τα πραγματικά αίτια της δολοφονίας να σχετίζονται με αυτό.

Στο αριστερό αντιβράχιο, ένα γυναικείο πρόσωπο

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης για ναρκωτικά και από την ημέρα που είχε αποφυλακιστεί, συνέχιζε να έχει επαφές με κυκλώματα γύρω από την Ομόνοια.

Στην αριστερή πηχεοκαρπική χώρα, τις λέξεις «ΝΙΚΟΣ-ΦΟΥΛΑ» και «ΜΑΝΤΡΑΣ» ή «ΗΑΝΤΡΑΣ»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης