ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του άνδρα με τα τατουάζ στα Λιμανάκια

Αστυνομία (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δράστες της δολοφονίας του 50χρονου άνδρα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης με τα περίεργα τατουάζ στο σώμα του. Όπως προέκυψε, πρόκειται για ένα ζευγάρι που είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα. Και οι δυο ομολόγησαν τη δολοφονία και περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς πως σκότωσαν τον 50χρονο.

Όπως κατέθεσαν, την ημέρα της δολοφονίας το θύμα πήγε στο σπίτι τους στο Κερατσίνι, την ώρα που η γυναίκα ήταν μόνη εκεί και όπως υποστηρίζει ο δράστης, το θύμα επιτέθηκε σεξουαλικά στη γυναίκα. Την ώρα εκείνη επέστρεφε στο διαμέρισμα ο άντρας και άρχισε να χτυπά με έναν ανεμιστήρα και με τα χέρια του στο κεφάλι τον 50χρονο, ενώ χτυπήματα του κατάφερε και η γυναίκα.

Όταν διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός, τον έβαλαν στο αυτοκίνητό τους και τον μετέφεραν στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, όπου του έβαλαν φωτιά στο πρόσωπο, αλλά και στα δάχτυλα των χεριών για να μην αναγνωρίζεται και να μην μπορεί να γίνει ταυτοποίηση μέσω αποτυπωμάτων, καθώς γνώριζαν ότι το θύμα ήταν σεσημασμένο και άρα οι αρχές εύκολα θα έβρισκαν την ταυτότητά του. Αμέσως μετά, επέστρεψαν στο σπίτι και καθάρισαν το χώρο που είχε γίνει η δολοφονία.

Οι αστυνομικοί πάντως υποστηρίζουν, ότι δράστες και θύμα γνωρίζονταν από τις πιάτσες των τοξικομανών και από μικροέμποριο ναρκωτικών και δεν αποκλείουν η πραγματική αιτία της δολοφονίας να σχετίζεται με αυτό.

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης για ναρκωτικά και από την ημέρα που είχε αποφυλακιστεί, συνέχιζε να έχει επαφές με κυκλώματα γύρω από την Ομόνοια. Το ζευγάρι παραδέχτηκε τις πράξεις του, όμως ο ένας ρίχνει στον άλλο τον κύριο ρόλο στο έγκλημα.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο αδελφός του θύματος είδε στην δημοσιότητα τα τατουάζ και κατάλαβε ότι το άτομο για το οποίο οι αρχές ψάχνουν στοιχεία είναι ο αδελφός του, που τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην ιχθυόσκαλα και έμενε στο Πέραμα.

Διαβάστε επίσης:

Βρέθηκε πτώμα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης

Αναγνωρίστηκε από τα tattoo ο δολοφονημένος άνδρας στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης