Καλαμάτα: Εικόνες από τη σύγκρουση Ι.Χ. με πατίνι - Σοβαρά τραυματισμένος 15χρονος

Εικόνες από τη στιγμή της σύγκρουσης αυτοκινήτου με πατίνι στο οποίο επέβαιναν δύο παιδιά στην Καλαμάτα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Στις εικόνες που μετέδωσε η ΕΡΤ, διακρίνεται το πατίνι με τα δύο παιδιά να βγαίνει από ένα στενό σε κεντρικό δρόμο και να συγκρούεται με το αυτοκίνητο.
Το ατύχημα έγινε χθες Τρίτη, στην διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού Σταδίου σύμφωνα με το best-tv.gr.
Από την σύγκρουση το πατίνι με το αγόρι ηλικίας περίπου 15 ετών κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το επίσης 15χρονο κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.
Και τα δυο παιδιά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με την κατάσταση του αγοριού να θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ
Καλαμάτα: Έφηβοι που επέβαιναν σε πατίνι τράκαραν με ΙΧ και κατέληξαν στο νοσοκομείο

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Ιστορική αναγνώριση για τους κασκαντέρ: Νέο βραβείο στα Όσκαρ
11:27
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο Τζάνειο o Κυριάκος Μητσοτάκης - Θα ενημερωθεί για τα έργα ανακατασκευής
11:24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τσίπρας στο Harvard: Οι τρεις άξονες για την επανάκαμψη των προοδευτικών δυνάμεων
11:21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Xαρδαλιάς από Ηράκλειο: Επιλύουμε προβλήματα δεκαετιών, επενδύουμε στο μέλλον των παιδιών μας
11:14.jpg?t=RuLkLOSInfblUvQPjhNnLQ)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ