Tραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε στρατιωτικός με καραμπίνα
Τέλος στη ζωή του με καραμπίνα έβαλε ένας 50χρονος στρατιωτικός με πέντε παιδιά, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας οδηγήθηκε χθες το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς για διευκρινίσεις μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με τη σύζυγό του, με τον εισαγγελέα να δίνει την εντολή να αφεθεί ελεύθερος. Σε βάρος του ωστόσο, αναφέρεται πως σχηματίστηκε δικογραφία.
Όπως μεταδίδει το thesstoday λίγο αργότερα ο στρατιωτικός επέστρεψε πίσω στο σπίτι, πήρε το αμάξι και κατευθύνθηκε στο εξοχικό που διατηρούν, στα Πετροκέρασα, του δήμου Λαγκαδά. Εκεί, στις 10 το βράδυ, έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα, μέσα στο αυτοκίνητό του.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο αυτόχειρας φέρεται να έστειλε και ένα μήνυμα σε συγγενικό του πρόσωπο για τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως θέλει να κάνει κακό στη ζωή του.
Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στη Βρετανία - Πάνω από 100 πυροσβέστες στο σημείο (pics & vid)
16:37
O Ντόναλντ Τραμπ καλεί το ΝΑΤΟ να πει στους Δανούς να διώξουν Ρώσους και Κινέζους από τη Γροιλανδία
16:29
Ληστεία με πυροβολισμό σε ενεχυροδανειστήριο στη Θεσσαλονίκη - Αναζητούνται οι δράστες
16:27
Αγρότες: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των νέων μέτρων - Τι αλλάζει
16:21