ΕΛΛΑΔΑ

Mάχη με τις φλόγες σε εργοστάσιο αναγόμωσης ελαστικών στη Λάρισα

Mάχη με τις φλόγες σε εργοστάσιο αναγόμωσης ελαστικών στη Λάρισα
Φωτογραφία Αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα σε βιοτεχνία αναγόμωσης ελαστικών λίγο έξω από την Λάρισα με κατεύθυνση προς τον Βόλο, στην παλιά Εθνική Οδό. 

Η μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε αργά το μεσημέρι, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και μέχρι αυτή την ώρα η Πυροσβεστική δίνει "μάχη με τις φλόγες".

Στον χώρο επιχειρούν 18 οχήματα από όλη την Θεσσαλία, την Λαμία, την Κατερίνη, την Μακρακόμη και την Αλεξάνδρεια. Συνολικά, 48 άνδρες προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, καθώς ο περιβάλλον χώρος της βιοτεχνίας είναι περίπου 32 στρέμματα και γεμάτος ελαστικά.

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει και στους πολίτες διάφορων περιοχών της Λάρισας, καθώς ένας πυκνός καπνός έχει σκεπάσει μεγάλο μέρος της πόλης.

Μάλιστα, αρκετά είναι και τα τηλεφωνήματα που έχουν γίνει στο κέντρο της Πυροσβεστικής από κατοίκους που ζητούν περισσότερες λεπτομέρειες εκφράζοντας ακόμη και αγωνία για τη σύσταση του καπνού, ενώ έντονη μυρωδιά καμένου ελαστικού έχει φτάσει ήδη στις συνοικίες κοντά στο κέντρο της πόλης.