Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής πολυτελών αυτοκινήτων από τη Μεγάλη Βρετανία
Ανανεώθηκε:

Σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης του διεθνούς αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα για τα οποία είχε δηλωθεί κλοπή κατά τα έτη 2018-'19 από πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Κυπρίων (34 και 47 ετών) που κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος αλλά και πλαστογραφία.
Για την εξιχνίαση της υπόθεσης προηγήθηκε συνεργασία των ελληνικών και βρετανικών αστυνομικών αρχών. Στο εσωτερικό των οχημάτων βρέθηκαν αποκόμματα πληρωμής διοδίων από τη Γαλλία και την Ιταλία, ενώ σε ένα εξ αυτών είχαν τοποθετηθεί πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.
Ήδη τρία από τα κλεμμένα αυτοκίνητα παραδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ενώ το τέταρτο φυλάσσεται για να να αποδοθεί κι αυτό στον ιδιοκτήτη του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που «ξάφριζε» για δύο χρόνια αυτοκίνητα από τις παραλίες

Συνελήφθη 42χρονος για κλοπή κατ’ εξακολούθηση σε καταστήματα και κοσμηματοπωλεία

Πόσες αιτήσεις έχουν προεγκριθεί για το Πρόγραμμα «Σπίτι μου ΙΙ»
01:00
Οι συμβουλές του ΕΟΔΥ για το πασχαλινό τραπέζι - Τι πρέπει να προσέξουμε με αυγά και κρέας
00:30
Σουδάν: Περίπου 60 νεκροί από επιθέσεις παραστρατιωτικών κοντά στο Νταρφούρ
23:59
ΕΛ.ΑΣ.: «Αυτό το Πάσχα βάφουμε κόκκινα μόνο τα αβγά» (vid)
23:50