Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης 51χρονος - Τον αναζητούσε η Interpol για σεξουαλικά αδικήματα
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, 51χρονος Ισραηλινός, που καταζητείτο από την Interpol για σεξουαλικά αδικήματα στη Γαλλία.
Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο διαβατηριακών ελέγχων που διενεργούν κατά τις αφιξαναχωρήσεις ατόμων στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και συνέλαβαν άτομο, το οποίο καταζητούνταν για διάφορα αδικήματα.
Πρόκειται για 51χρονο Ισαηλινό, ο οποίος σύμφωνα με τη βάση δεδομένων της INTERPOL ήταν καταζητούμενος για σεξουαλικά αδικήματα και συγκεκριμένα μαστροπεία επιβαρυμένη από πολλαπλούς δράστες, συνεργούς και θύματα, καθώς και αποδοχή της πορνείας σε δημόσιους χώρους, πράξεις που έλαβαν χώρα στη Γαλλία το χρονικό διάστημα 2006-2008.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Τέλος το ΣΔΟΕ έρχεται η ΓΔ ΔΕΟΣ - Πώς θα λειτουργεί η νέα υπηρεσία της ΑΑΔΕ
06:00
Νέο πρόγραμμα απασχόλησης από τη ΔΥΠΑ με 10.000 θέσεις εργασίας - Ποιοι είναι δικαιούχοι
05:00
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Από 1/2 τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
04:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Έρχονται καταγγελίες με ένα «κλικ»
03:00