Συνελήφθη ο δράστης που μαχαίρωσε τον 18χρονο στην Ακρόπολη

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 17χρονος αλλοδαπός Μ.Α. που κατηγορείται πως μαχαίρωσε έναν 18χρονο στην περιοχή της Ακρόπολης προκειμένου να τον ληστέψει.
Ο ανήλικος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα, ενώ χθες συνελήφθη ο συνεργός του Κ.Ν. ελληνικής καταγωγής, επίσης 17χρονος.
Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Φίλος του θύματος ακινητοποίησε το συνεργό του δράστη
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, το νεαρό θύμα μαζί με την παρέα του ήταν στην περιοχή της Ακρόπολης όταν δέχθηκαν την επίθεση από τους δύο ληστές.
Ο δράστης έβγαλε αρχικά το μαχαίρι, το ακούμπησε στο λαιμό του θύματος ενώ προσπαθούσε ταυτόχρονα να του αφαιρέσει με τη βία το τσαντάκι του.
Ο 17χρονος που συνελήφθη χθες, παρατηρούσε και κράταγε τσίλιες μήπως εμφανιστεί κάποιος αστυνομικός.
Χωρίς κανέναν ενδοιασμό ο δράστης τραυμάτισε με το μαχαίρι στο λαιμό και στην κοιλιά το νεαρό θύμα του και αφού του άρπαξαν το τσαντάκι άρχισαν να τρέχουν για να εξαφανιστούν.
Ένας από τους φίλους του θύματος άρχισε να τον καταδιώκει και με τη βοήθεια διερχόμενων κατάφερε να τον ακινητοποιήσει στην οδό Αδριανού και λίγο αργότερα ειδοποίησαν την Άμεση Δράση και τους παρέδωσαν το δράστη της ληστείας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαχαίρωμα στην Ακρόπολη: Φίλος του θύματος ακινητοποίησε το συνεργό του δράστη

Κρίσιμη η κατάσταση του 18χρονου στην Ακρόπολη – Τον μαχαίρωσαν για ένα τσαντάκι

Αιματηρή ληστεία στην Ακρόπολη: Μαχαίρωσαν 18χρονο

Έρχεται το «Market place» με εκπτώσεις και προσφορές για τους νέους
03:00
Επιστροφή ενοικίου: Όσα πρέπει να ξέρετε για τα νέα μέτρα - Το επίδομα 250 ευρώ σε συνταξιούχους
02:00
Πρόγραμμα «Κοινωνική Στέγαση»: Η τελική προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
01:00
Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Από τις 29 Απριλίου η υποβολή αιτήσεων
00:30