Πλεύρης για Ωρωπό: Δεν έχουν σχέση με το ΕΚΑΒ αυτοί οι εργαζόμενοι
Για άθλιο περιστατικό έκανε λόγο ο υπουργός Υγειας, Θάνος Πλεύρης αναφερόμενος στην εικόνα που δείχνει εργαζόμενους σε ιδιωτικό ασθενοφόρο, να πλένουν με λάστιχο ηλικιωμένη γυναίκα στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε στον Ωρωπό.
Ο υπουργός δηλώνει κατηγορηματικά ότι οι εν λόγω εργαζόμενοι δεν ανήκουν στο ΕΚΑΒ ούτε γενικότερα στο Υγείας και διαψεύδει όσους ισχυρίζονται το αντίθετο.
«Οι διασώστες μας σώζουν καθημερινά συνανθρώπους μας και δεν έχουν σχέση με απάνθρωπες συμπεριφορές», έγραψε ο ίδιος μεταξύ άλλων στο Twitter.
Ειδικότερα ανέφερε ότι: «Το άθλιο περιστατικό στον Ωρωπό δεν έχει σχέση με εργαζόμενους στο @YpYgGR, όπως λανθασμένα διακινούν κάποιοι.Οι συγκεκριμένοι δεν εργάζονται ούτε στο ΕΚΑΒ ούτε συνολικά στο Υγείας. Οι διασώστες μας σώζουν καθημερινά συνανθρώπους μας και δεν έχουν σχέση με απάνθρωπες συμπεριφορές».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οργή για τις εικόνες ντροπής στον Ωρωπό - Τι υποστήριξαν οι ιδιώτες διασώστες
ΕΔΕ στον Δήμο Ωρωπού για περιστατικό κακοποίησης ηλικιωμένης από πλήρωμα ασθενοφόρου
Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας μετά από εβδομάδες διαδηλώσεων
11:21
Κέιτ Χάντσον: Πώς η απόφαση να αναμετρηθεί με τους φόβους της μεταμόρφωσε την καριέρα της
11:13
Μαρινάκης για Ανεστίδη: «Δεν είναι ενεργό μέλος από το 2019, έχει διαγραφεί»
11:04
«ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ»: Γεραπετρίτης: «Θα έρθει η επέκταση των χωρικών υδάτων όπως ήρθαν τα θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο»
10:52