Θεσσαλονίκη: Δεκαεξάχρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε καθηγητή
Ανανεώθηκε:
Ένα ακόμη περιστατικό βίας σημειώθηκε νωρίτερα την Παρασκευή (17/2) σε σχολείο, όταν κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα σε Λύκειο στην περιοχή Πυλαία στην Θεσσαλονίκη, ένας εξωσχολικός 16χρονος γρονθοκόπησε καθηγητή και τον απείλησε με μαχαίρι.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το συμβάν πραγματοποιήθηκε στις κερκίδες γηπέδου, ενώ διεξαγόταν σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε δύο σχολικές ομάδες.
Για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο, ο 16χρονος κινήθηκε εναντίον καθηγητή που συνόδευε τη μία από τις δύο ομάδες. Αρχικά, τον απείλησε με μαχαίρι και στη συνέχεια του επιτέθηκε με γροθιές.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες και προχώρησαν στη σύλληψη του ανηλίκου. Στη συνέχεια, ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής μαθητή έξω από δημοτικό
Νέα Ιωνία: Τρεις συλλήψεις για την επίθεση σε μαθητές Γυμνασίου από εξωσχολικούς
Δίκη Βαλυράκη: «Πιθανό να συνέβη κάτι περισσότερο από λεκτική αντιπαράθεση» ανέφερε μάρτυρας
18:05
Από πολυοργανική ανεπάρκεια ο θάνατος της 13χρονης στη Χαλκίδα
17:57
Ισχυρή έκρηξη στην Ουτρέχτη - Τουλάχιστον ένας τραυματίας (pics&vids)
17:51
Ολλανδία και Φινλανδία προστίθενται στις χώρες που στέλνουν στρατιωτικούς στη Γροιλανδία
17:46