Μαρουσάκης: Μικρή η άνοδος θερμοκρασίας - Νέο ψυχρό επεισόδιο τέλη του μήνα
Ανανεώθηκε:

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται να σημειωθεί την εβδόμαδα που μόλις ξεκίνησε, 13 έως 19 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, ενώ εκφράζονται φόβοι για νέο ισχυρό πολιτικό επεισόδιο περί τα τέλη Φεβρουαρίου.
Ειδικότερα, ο γνωστός μετεωρολόγος αναφέρει πως κατά το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας θα επικρατήσει «φυσιολογικός χειμωνιάτικος καιρός», με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει πιο πολύ από την Τρίτη και την Τετάρτη και έπειτα.
Όπως αναφέρει, όμως, χαρακτηριστικά «η προσοχή πλέον στρέφεται στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, όπου φαίνεται να λαμβάνει χώρα ένα νέο ισχυρό ψυχρό επεισόδιο», το οποίο πρόκειται οι μετεωρολογικές υπηρεσίες να προσπαθήσουν να προσεγγίσουν τις επόμενες ημέρες.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μανουσάκη
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαρουσάκης για κακοκαιρίες: Φεύγει η Μπάρμπαρα, μακάρι να μην έρθει ο... Μπαρμπέρης

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα - Μαρουσάκης: Πυκνές χιονοπτώσεις στην Αττική μέχρι και την Πέμπτη

Η Μόσχα κατηγορεί την Ουκρανία ότι στοχοθέτησε ενεργειακές υποδομές - Επιθέσεις με 163 drones
11:57
Η τιμή του χαλκού εκτοξεύεται με φόντο τους δασμούς του Τραμπ
11:54
Σεισμός στη Μιανμάρ: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκαν έξι περιοχές - Ζητά διεθνή βοήθεια
11:52
Δένδιας: Από 13% εώς 20% οι αυξήσεις στις αποδοχές των στελεχών στις Ενόπλων Δυνάμεων
11:50