Χανιά: Θύμα απάτης με επένδυση σε bitcoins έπεσε 26χρονη - Έχασε 150.000 ευρώ

Οι περιπτώσεις των εξαπατήσεων με πρόσχημα τις επενδύσεις στα κρυπτονομίσματα λαμβάνουν ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Μια τέτοια περίπτωση διερευνούν οι αρχές των Χανίων μετά από σχετική καταγγελία που έκανε την προηγούμενη Δευτέρα μια 26χρονη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2022 όταν η νεαρή κοπέλα ήρθε σε επαφή με έναν αλλοδαπό που της είπε για επενδύσεις που θα μπορούσε να κάνει με το κρυπτονόμισμα, αναφέροντας ότι η εταιρεία, που εκπροσωπεί, θα της απέδιδε πολύ μεγάλο κέρδος.
Όπως ανέφερε στην καταγγελία της η 26χρονη μετά από αρκετές συζητήσεις, τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές, πείστηκε και έκανε τρεις καταθέσεις στο χρονικό διάστημα από το Μάρτη του 2022 έως τον Γενάρη του 2023 το συνολικό ποσό των 150.000 ευρώ.
Όταν η κοπέλα είδε τον Γενάρη πως ο λογαριασμός της ήταν άδειος και δεν είχε γίνει καμία επένδυση σε bitcoin προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον δήθεν επενδυτή όμως εκείνος είχε εξαφανιστεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρυπτονομίσματα: Οι προβλέψεις για την πορεία του Bitcoin το 2023

Ξεκινούν σήμερα (29/04) οι αιτήσεις για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ
02:00.jpg?t=wFDkZi2JAPECvpPilL3dTA)
Κλείνει αύριο (30/04) προσωρινά η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού
01:00
Ακαθάριστα οικόπεδα: Μέχρι και τις 15 Ιουνίου δόθηκε η παράταση στους πολίτες
00:30
Γερμανία: Αυστηρότερη μεταναστευτική πολιτική υπόσχεται ο Φρίντριχ Μερτς
23:59