Θεσσαλονίκη: Μαθητής κατήγγειλε ξυλοδαρμό από συμμαθητές του στο προαύλιο του σχολείου
Στη Δικαιοσύνη οδηγείται υπόθεση ξυλοδαρμού που κατήγγειλε ότι υπέστη 15χρονος μαθητής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Σταυρούπολης, στο προαύλιο του σχολείου, με δράστες συμμαθητές του.
Το περιστατικό φέρεται να διαδραματίστηκε στις 24 Οκτωβρίου, ενώ, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 15χρονος υπέστη τραύματα στο κεφάλι και στο στέρνο, με συνέπεια να χρειαστεί να νοσηλευθεί ένα 24ωρο σε νοσοκομείο. Κατά την ίδια καταγγελία στον ξυλοδαρμό συμμετείχαν τουλάχιστον δέκα άτομα, μεγαλύτερης ηλικίας, μαθητές του σχολείου.
Μετά από μήνυση που υπέβαλε σε αστυνομικό τμήμα ο πατέρας του θύματος (για σωματικές βλάβες) συνελήφθησαν δύο νεαροί, 17 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, όπως επιβεβαίωσε η ΕΛ.ΑΣ. Αφέθηκαν ελεύθεροι και προσδιορίστηκε δικάσιμος από τα αρμόδια Δικαστήρια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βίντεο - ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού 20χρονης στη Νίκαια
IDEAL Holdings: Νέα Διοικητική δομή Ομίλου Πληροφορικής
12:40
Bloomberg: Κούσνερ, και Γουίτκοφ σχεδιάζουν να συναντηθούν με τον Πούτιν στη Μόσχα
12:40
«Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΒΟΥΔΙ» της Ευαγγελίας Γατσωτή στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
12:32
Πώς ο πληθωρισμός στην αγορά ενέργειας πλήττει διαχρονικά τα νοικοκυριά
12:24