Καιρός Πέμπτης: Τοπικές βροχές και ισχυροί βοριάδες - Αναλυτικά η πρόγνωση

Την Πέμπτη προβλέπεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά τμήματα της χώρας και στο Αιγαίο, τοπικές βροχές στα ορεινά και βόρεια τμήματα της Κρήτης και πιθανώς στις Κυκλάδες, καθώς επίσης και ενισχυμένους βόρειους ανέμους στο Αιγαίο.
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 19 βαθμούς), 13 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 9 έως τους 21 βαθμούς), 17 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 17 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 20 έως 24 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 Μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 Μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς, που μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ασθενείς έως σχεδόν μέτριους 3-4 Μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού, αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 Μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 Μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 Μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Επίθεση από στρουθοκάμηλο δέχτηκε ο Μπόρις Τζόνσον σε οικογενειακό του ταξίδι (vid)
15:08
Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος στην Ιταλία - H επίσημη επίσκεψη και η 20η επέτειος γάμου με την Καμίλα
15:00
Χαράλαμπος Τσιμάρας: Ο εθελοντισμός μπορεί να αλλάξει το περιβάλλον που ζούμε και εργαζόμαστε
14:59
Οι εντολές ΚΥΣΟΙΠ στα υπουργεία για ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας
14:56