ΕΛΛΑΔΑ

Βελτιώνεται ο καιρός την Πέμπτη με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Βελτιώνεται ο καιρός την Πέμπτη με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
Σύννεφα αντανακλώνται σε τζαμαρία πολυώροφου κτιρίου της Αθήνας, σε αυτήν την φωτογραφία αρχείου από την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016 EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης

Βελτιωμένος ο καιρός την Πέμπτη 19 Μαΐου, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Αναλυτικά στις περιφέρειες της χώρας, η το δελτίου καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) προβλέπει:

Αττική

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά έως 4 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και τοπικά 4 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στα βόρεια ορεινά κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά θα είναι νότιοι έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα στα ηπειρωτικά πρόσκαιρων όμβρων κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και από το απόγευμα είναι νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 Μποφόρ τοπικά και μετά θα στραφούν σε νότιους με ένταση έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι τοπικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 Μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φθάσει από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα τοπικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 Μποφόρ και στα νότια θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.