Κεφαλονιά: Ένας νεκρός από πτώση Ι.Χ. στο λιμάνι του Αργοστολίου
Ανανεώθηκε:
Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της πτώσης ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου με έναν επιβαίνοντα στη θάλασσα, από τη ράμπα των επιβατηγών πλοίων της πορθμειακής γραμμής Ληξούρι - Αργοστόλι, εντός του λιμανιού του Αργοστολίου.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ ιδιώτες δύτες ανέσυραν τον 35χρονο οδηγό του οχήματος, χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο 35χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Από το συμβάν δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το όχημα ανελκύστηκε από ιδιωτικό γερανό στη ξηρά, σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πύργος: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη νέα σοβαρή υπόθεση bullying
«Η ευθύνη περνά στην πλευρά των αγροτών που δεν ανταποκρίθηκαν», λέει ο Τσιάρας (vid)
11:34
Kykloi by Priceless: Ο πιο hot γαστρονομικός προορισμός για κάθε λάτρη των αληθινών γεύσεων
11:24
Piano Days 2026 στο Μέγαρο Μουσικής: Δύο ημέρες, ένα όργανο, αμέτρητες μουσικές διαδρομές
11:21
Συνελήφθη 38χρονος Τούρκος με ερυθρά αγγελία της INTERPOL - Καταζητούνταν για ανθρωποκτονία
11:16