Ποιοι σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί το Σαββατοκύριακο
Ανανεώθηκε:
Κλειστοί θα παραμείνουν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Αυγούστου οι σταθμοί του Μετρό «ΝΙΚΑΙΑ», «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» και «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ», σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία σταθερών συγκοινωνιών, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το Σάββατο και την Κυριακή, η Γραμμή 3 του Μετρό θα λειτουργεί στο τμήμα «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ».
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.
Οι επιβάτες στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα εξυπηρετούνται στο τμήμα Αγ. Μαρίνα – Νίκαια από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχώρησε ο ΟΑΣΑ.
Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τους χρόνους διέλευσης των «αεροδρομιακών» συρμών από κάθε σταθμό, καθώς και για τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια, στην ιστοσελίδα της ΣΤΑΣΥ (www.stasy.gr).
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας, Μεσογείων και Αρδηττού
08:44
Γροιλανδία: Η Ρωσία κατηγορεί το NATO ότι στρατιωτικοποιεί την Αρκτική
08:44
Αλλάζει ο καιρός ξανά από το Σαββατοκύριακο: Έρχονται χιόνια, ισχυροί άνεμοι και παγετός
08:38
Ο Ζελένσκι απαντά στον Τραμπ: «Η Ουκρανία δεν θα είναι ποτέ εμπόδιο για την ειρήνη»
08:24