Φωτιά στα Μέγαρα: Αναζωπύρωση στα ήδη καμένα εδάφη - Καθησυχαστικός ο δήμαρχος
Μικρή αναζωπύρωση εκδηλώθηκε πριν λίγη ώρα στα Μέγαρα, όπου περίπου 5.000 στρέμματα έγιναν στάχτη στην μεγάλη φωτιά της Τετάρτης.
Ο δήμαρχος Μεγάρων Γρηγόρης Σταμούλης εμφανίστηκε καθησυχαστικός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημειώντας ότι η αναζωπύρωση είναι στα όρια του καμένου μεταξύ Ζάχουλης και Λούμπα, ενώ για την κατάσβεσή της συμμετέχουν και εναέρια μέσα.
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αρκετές περιοχές σήμερα
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) προβλέπεται σήμερα, Παρασκευή 22 Ιουλίου, για τις περισσότερες περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Ο υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αφορά τις περιοχές: Αττική και Κύθηρα, κεντρική και νότια Εύβοια, πολλές περιοχές σε Πελοπόννησο, Βοιωτία και Αιτωλοακαρνανία. Κρήτη, νησιά σε Ιόνιο ανατολικό Αιγαίο
Τετ α τετ του διευθυντή της CIA Ράτκλιφ με την προσωρινή πρόεδρο Ροδρίγκες στη Βενεζουέλα
15:08
ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ: Οι αγρότες «κλείνουν» τις λίστες με τους εκπροσώπους για το ραντεβού με Μητσοτάκη: «Βήμα πίσω, απαιτούμε λύσεις»
15:05
Ζελένσκι: Αν επιτευχθεί συμφωνία, είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε ακόμα και την επόμενη εβδομάδα
15:00
Ο Χανς Ζίμερ θα «ντύσει» μουσικά τη φιλόδοξη σειρά «Harry Potter» του HBO
14:53