Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας βρίσκεται από τα ξημερώματα ο προφυλακισμένος Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος παραπονέθηκε για πόνους.
Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος δικάζεται για βιασμούς, παραπονέθηκε για πόνους που σχετίζονται με την καρδιά γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα.
Έτσι, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο και εξετάζεται από τους γιατρούς για να εκτιμηθεί η κατάστασή του.
Υπενθυμίζεται πως βρίσκεται εν εξελίξει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για μια κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του, ο ηθοποιός φέρεται να βίασε μία συνάδελφο του το 2008, πράξη που έγινε δύο φορές, καθώς και να αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο ηθοποιούς, το 2010 και το 2014.
Σε δύο από τις περιπτώσεις οι πράξεις τελέστηκαν μέσα στο καμαρίνι του, όπου για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκαν εκεί οι συνάδελφοι του, ενώ στην τρίτη περίπτωση επιχείρησε να βιάσει την ηθοποιό μέσα στο αυτοκίνητο του, μετά από επαγγελματικό ραντεβού που είχε με την άνεργη τότε, παθούσα.
Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως οι καταγγέλλουσες έχουν στόχο την προσωπική τους προβολή δια της συκοφάντησής του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δίκη Φιλιππίδη: Κεκλεισμένων των θυρών καταθέτει η τρίτη καταγγέλλουσα - Νέα ένταση

Δίκη Φιλιππίδη: «Μετά την επίθεση δεν άντεχα ούτε στις διαφημίσεις να τον βλέπω»

Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση στο δικαστήριο - Κατέθεσε η δεύτερη καταγγέλλουσα

Ghibli Studio: Η σκηνή που χρειάστηκε 15 μήνες για να σχεδιαστεί: Φόβοι για τη χρήση AI στα anime (vid)
23:59
Οι ΗΠΑ δεν θα αποκτήσουν τη Γροιλανδία απαντά ο πρωθυπουργός του νησιού στον Τραμπ
23:48
Κωνσταντέλιας και Πήλιος χάρισαν τις φανέλες τους σε φίλο της ΑΕΚ που νίκησε τον καρκίνο
23:37
Μπουρκίνα Φάσο: «Πολλές δεκάδες» πολίτες και στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επίθεση τζιχαντιστών
23:24