ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι του 32χρονου που άνοιξε πυρ στο Φοίνικα

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ο 29χρονος αδελφός του δράστη ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης στο διαμέρισμα του 32χρονου, ο οποίος βρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ πυροβολούσε στο διαμέρισμά του στην στην οδό Μυστρά του Φοίνικα, στη Θεσσαλονίκη, χθες Τρίτη (7/6).

Τελικά, συνελήφθη στο Δερβένι αφού προηγουμένως προκάλεσε τροχαίο στην Περιφερειακή Οδό. Υπενθυμίζεται ότι την ώρα που πυροβολούσε, στο διαμέρισμά του, βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά του, 6 και 13 ετών, αλλά κι ένας ακόμη ανήλικος, 17 ετών.

Ο άνδρας πυροβόλησε στον αέρα έξι φορές έξω από την πολυκατοικία που διαμένει, στη συνεχεία γκρέμισε την εξώπορτα, εισέβαλε στο κτήριο φωνάζοντας «βιάζουν τη γυναίκα μου, καλέστε την αστυνομία», ανέβηκε μέχρι τον τέταρτο όροφο, αφού πρώτα πυροβόλησε πόρτα διαμερίσματος στον δεύτερο όροφο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός. Πυροβολώντας εισέβαλε στο διαμέρισμά του.

Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 κιλά κάνναβης, 1,2 κιλά κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 16.000 ευρώ.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ο 29χρονος αδελφός του, καθώς φέρεται να προσέγγισε αργότερα το συγκεκριμένο διαμέρισμα, ενώ -κατά πληροφορίες- έχει απασχολήσει παλαιότερα τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Τα τρία ανήλικα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στη γιαγιά τους, όπου φιλοξενούνται. Την ίδια ώρα, η σύζυγος του 32χρονου βρισκόταν στη Μαιευτική Κλινική νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να γεννήσει.

Σε βάρος του αλβανικής καταγωγής δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παραβάσεις περί όπλων, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Οδηγείται μαζί με τον αδελφό του στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης