ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα πήγαινε ο νεαρός οδηγός

Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα πήγαινε ο νεαρός οδηγός
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για να διαπιστώσει το λόγο που το όχημα που προκάλεσε το δυστύχημα εξετράπη της πορείας του INTIME

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος με τρεις νεκρούς που σημειώθηκε την Πέμπτη στην περιοχή Γαληψός στην Καβάλα.

Η αστυνομία διερευνά μεταξύ άλλων τον λόγο που ο νεαρός οδηγός του οχήματος το οποίο ξέφυγε της πορείας του, είχε αναπτύξει τέτοια ιλιγγιώδη ταχύτητα και μάλιστα για μια πολύ μικρή απόσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ερευνήθηκε το σενάριο η ταχύτητα του οχήματος να συνδέεται με κάποια παράνομη δραστηριότητα, κάτι το οποίο απομακρύνεται, ωστόσο, όσο συνεχίζεται η έρευνα. Σημειώνεται ότι στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο ή παράνομο, ενώ το προφίλ των δύο νεαρών δεν συνάδει με το προφίλ παραβατικών ατόμων.

Όπως αναφέρουν πηγές, κάποιος που θέλει να κάνει κάτι παράνομο δεν αναπτύσσει τέτοιες ταχύτητες μέσα σε κατοικημένες περιοχές, διότι τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του. Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρθηκαν στο σενάριο της παράνομης διακίνησης, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από το συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να περάσει κάποιος που σχετίζεται με παράνομη δραστηριότητα πεζός και όχι με όχημα. Τα οχήματα που απασχολούν τις Αρχές συνήθως διέρχονται από την Εγνατία Οδό.

Σημειώνεται ακόμα ότι το αυτοκίνητο, που ακολούθησε ανεξέλεγκτη πορεία, έγινε για πρώτη φορά αντιληπτό συνολικά 23 χιλιόμετρα πριν από το σημείο της φονικής πρόσκρουσης στη Γαληψό.

Στο όχημα επέβαιναν ένας 20χρονος και ένας 23χρονος, οι οποίοι πέθαναν ακαριαία.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Το αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε σε συγγενικό πρόσωπο του νεαρού που οδηγούσε, αρχικά συγκρούστηκε με Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε μία γυναίκα και η ανήλικη κόρη της, που τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά. Στη συνέχεια, προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε φορτηγό που ξεφόρτωνε εμπορεύματα. Ο 59χρονος οδηγός του φορτηγού, πατέρας δύο μικρών παιδιών, βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για να διαπιστώσει το λόγο που το όχημα που προκάλεσε το δυστύχημα εξετράπη της πορείας του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ