Εκτός λειτουργίας προσωρινά οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ
Ανανεώθηκε:
Εκτός λειτουργίας θα παραμείνουν οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, από σήμερα, Πέμπτη έως και τη Δευτέρα, λόγω της ενσωμάτωσης εφαρμογών και δεδομένων στο «Κυβερνητικό Νέφος» (G-Cloud).
Συγκεκριμένα, η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι από την Πέμπτη 19-5-2022 και ώρα 15:00 έως την Δευτέρα 23-5-2022 και ώρα 7:00 οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Φορέα θα είναι προσωρινά μη διαθέσιμες προκειμένου να διεξαχθούν εργασίες μετάπτωσης εφαρμογών και δεδομένων στις υποδομές του Κυβερνητικού Νέφους (G-Cloud) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.
Με τον τρόπο αυτό αντικαθίστανται υφιστάμενες παλαιές υποδομές με σύγχρονες αυξάνοντας παράλληλα τη διαθεσιμότητα, την ταχύτητα και την ποιότητα των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.
Η ανωτέρω διαδικασία θα επηρεάσει:
τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών ραντεβού για την Παρασκευή 20.5.2022. την ενημέρωση από το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών 1555 καθώς δεν θα είναι δυνατή η άντληση των ασφαλιστικών στοιχείων.Αρκετές υπηρεσίες του δημοσίου τομέα που αντλούν στοιχεία από τα συστήματα του e-ΕΦΚΑ (ενδεικτικά ΟΠΕΚΑ, ΔΥΠΑ, ΕΡΓΑΝΗ, ΤΕΚΑ, ΚΕΠ, υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Gov.gr κα).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΟΑΕΔ - ΕΦΚΑ: Ποιες πληρωμές θα γίνουν μέχρι τις 20 Mαϊου
Ασφαλιστικές εισφορές: Ποιοι θα δουν μείωση από τον Ιούνιο
«Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΒΟΥΔΙ» της Ευαγγελίας Γατσωτή στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
12:32
Πώς ο πληθωρισμός στην αγορά ενέργειας πλήττει διαχρονικά τα νοικοκυριά
12:24
Σε πρόωρες εκλογές οδεύει η Βουλγαρία - Δεύτερο κόμμα αρνήθηκε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης
12:21
Το Ιράν προειδοποιεί για χτυπήματα σε βάσεις των ΗΠΑ αν δεχθεί επίθεση: «Εμποδίστε την Ουάσινγκτον»
12:17