Χανιά: Έχασε τη μάχη ο 52χρονος εργαζόμενος που έπεσε από απορριμματοφόρο
Ανανεώθηκε:
Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 52χρονος εργαζόμενος που έπεσε από απορριμματοφόρο στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.
Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Χανίων διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Ο άτυχος 52χρονος μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων δυστυχώς υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.
Σύμφωνα με το Flashnews.gr, στις 21 Φεβρουαρίου, ο 52χρονος ενώ βρισκόταν στο πίσω τμήμα απορριμματοφόρου, στη συμβολή των οδών Ζυμβρακάκηδων και Μάρκου Μπότσαρη στα Χανιά, έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.
Δείτε το βίντεο
ΑΠΟΨΕΙΣ
Πώς ο πληθωρισμός στην αγορά ενέργειας πλήττει διαχρονικά τα νοικοκυριά
12:24
ΚΟΣΜΟΣ
Σε πρόωρες εκλογές οδεύει η Βουλγαρία - Δεύτερο κόμμα αρνήθηκε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης
12:21
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν προειδοποιεί για χτυπήματα σε βάρος βάσεων των ΗΠΑ αν δεχθεί επίθεση
12:17
ΚΟΣΜΟΣ
ΑΝΑΛΥΣΗ CNNi: Γιατί ο Τραμπ εξετάζει στρατιωτική επέμβαση στο Ιράν: Τα δύο «καυτά» ερωτήματα και το «παράδειγμα»
12:13
ΚΟΣΜΟΣ