ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Χωρίς ρεύμα περιοχές στην Αθήνα λόγω χιονιά - Πού εντοπίζονται τα προβλήματα

Χωρίς ρεύμα παραμένουν περιοχές σε Καλλιθέα και Κουκάκι NTIME/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Προβλήματα ηλεκτροδότησης εντοπίζονται σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, καθώς η κακοκαιρία Ελπίδα πλήττει με σφοδρότητα το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Χωρίς ρεύμα παραμένουν περιοχές σε Καλλιθέα και Κουκάκι.

Επίσης προβλήματα ηλεκτροδότησης εντοπίζονταν το μεσημέρι της Δευτέρας, σύμφωνα με την ΔΕΔΔΗE, στην Αττική, σε τμήματα των περιοχών Ανθούσα, Νταού Πεντέλης και Μαραθώνα. Τα προβλήματα αποδίδονται, κατά κύριο λόγο, σε βλάβες από πτώσεις κλαδιών ή δένδρων στα καλώδια του δικτύου διανομής.

Η κακοκαιρία προκαλεί μεγάλα προβλήματα ηλεκτροδότησης και στην Εύβοια, με τα χωριά Μεσοχώρια, Τσακαίοι, Στύρα και Νέα Στύρα να είναι χωρίς ρεύμα.

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί από χθες όλα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για την άμεση αποκατάσταση την ηλεκτροδότησης όπου υπάρχουν προβλήματα.

Επίσης, με ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμος Αγιάς ενημερώνει ότι υπάρχει διακοπή ρεύματος από τις 10 π.μ. έως τις 12:30μ.μ. στις Κοινότητες Ομολίου, Στομίου, Καρίτσας, και Κόκκινο Νερό λόγω βλάβης.

Οι καταναλωτές μπορούν να καλούν δωρεάν στη νέα τηλεφωνική γραμμή 800 400 4000 για βλάβες από το κινητό ή το σταθερό τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης