Αποκλειστικό: Διάρρηξη σε ΙΧ αστυνομικού στο Περιστέρι – Του άρπαξαν το όπλο
Ανανεώθηκε:
Μυστήριο αποτελεί για τις Αρχές αν οι διαρρήκτες ενός οχήματος γνώριζαν ότι πρόκειται για ΙΧ αστυνομικού, ο οποίος μάλιστα είχε εγκαταλείψει το όπλο του μέσα σε αυτό.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής στο Περιστέρι, όπου άγνωστοι αφού παραβίασαν την πόρτα του αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου και άρπαξαν από μέσα ένα τσαντάκι στο οποίο είχε αφήσει το όπλο του ο αστυνομικός με πάνω από 10 φυσίγγια.
Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή κάποιες ώρες αργότερα από τον ίδιο τον αστυνομικό, ο οποίος ενημέρωσε τους συναδέλφους του για το τι είχε συμβεί.
Οι Αρχές θα ψάξουν να βρουν κάμερες ασφαλείας από τη γύρω περιοχή για να διαπιστώσουν εάν μπορούν να αναγνωριστούν οι δράστες.
Τι είναι η μέθοδος «SMS Blaster Attack» που χρησιμοποιούσαν οι Κινέζοι «ψαρεύοντας» λογαριασμούς
10:29
Χάος στο μετρό του Τόκιο από διακοπή ρεύματος - Χιλιάδες επιβάτες εγκλωβίστηκαν στους σταθμούς (vids)
10:19
Τη Δευτέρα στην Αθήνα η κηδεία και η ταφή της πριγκίπισσας Ειρήνης
10:04
Τι ακίνητα αγόρασαν οι ξένοι αγοραστές στην Ελλάδα το 2025 - Τα κριτήρια επιλογής
10:03