Κορωνοϊός: Την τρίτη δόση έκανε η Νατάσα Παζαΐτη - Στιγμιότυπο από τον εμβολιασμό της
Ανανεώθηκε:
Στο εμβολιαστικό κέντρο Χαλανδρίου, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη, προσήλθε προκειμένου να κάνει την ενισχυτική δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού.
Η κ. Παζαίτη εμβολιάστηκε με την τρίτη δόση, ως ιατρός – χειρουργός και ανάρτησε στον λογαρισμό της στο instagram στιγμιότυπο από τον εμβολιασμό της υπογραμμίζοντας την ανάγκη για θωράκιση έναντι της πανδημίας.
«Εμβολιαστικό Κέντρο Χαλανδρίου, 3η δόση εμβολίου Covid-19. Σπάμε την αλυσίδα μετάδοσης του Covid-19. Κάνουμε το ατομικό μας καθήκον, συλλογικό», αναφέρει στην ανάρτησή της.
Σημειώνεται πως ο εμβολιασμός με την ενισχυτική δόση, αφορά, ηλικιωμένους στις μονάδες φροντίδας, πολίτες άνω των 60 ετών και υγειονομικούς. Με την τελευταία ιδιότητα και η κ. Παζαίτη προσήλθε για να κάνει την 3η δόση.
Η σχετική πλατφόρμα άνοιξε στις 30 Σεπτεμβρίου.
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά ο «χάρτης» πληρωμών
02:00
Ποια η διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων - Υποχρεώσεις και οδηγίες προς τις επιχειρήσεις
01:00
Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών μέσω IRIS - Τι ισχύει για τις εμπορικές πληρωμές
00:30
Η ανάπτυξη ευρωπαϊκών στρατευμάτων στη Γροιλανδία δεν αλλάζει κάτι για τον Τραμπ, λένε οι ΗΠΑ
23:57