«Κρίσιμη η κατάσταση του Βασίλη Λεβέντη» - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος δίνει μάχη με τον κορωνοϊό.
«Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε.
Χορηγείται ηδέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη», αναφέρεται στο πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν.
Νωρίτερα, ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, μίλησε στο MEGA για την μάχη ζωής που δίνει ο πολιτικός.
«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος.
Ο Βασίλης Λεβέντης είχε διαγνωστεί με Covid 19 πριν από περίπου δέκα ημέρες και είχε λάβει οδηγίες για νοσηλεία κατ’ οίκον.
Ωστόσο, το Σάββατο η κατάστασή του έγινε πιο σοβαρή, ενώ δύο ώρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο επιδεινώθηκε και χρειάστηκε η άμεση διασωλήνωσή του.
Η διάγνωση είναι βαριά πνευμονία, ενώ ο 70χρονος δεν είχε εμβολιαστεί.
Όπως έγινε γνωστό έχει υποκείμενο νόσημα.
Δημοσκόπηση RealPolls: Σταθερά πρώτη η ΝΔ, το 50% θέλει νέα κόμματα - Τα ποσοστά Καρυστιανού
20:18
Το Ιράν εξέδωσε απειλή δολοφονίας κατά του Τραμπ: Αυτή τη φορά, η σφαίρα δεν θα αστοχήσει
20:06
Σδούκου: Το ΠΑΣΟΚ έγινε ΣΥΡΙΖΑ, υπερασπίζεται τον Αραχωβίτη και το αφήγημά του
19:55
Η Σουηδία στέλνει στη Γροιλανδία στρατιωτικό προσωπικό μετά από αίτημα της Δανίας
19:44