ΕΛΛΑΔΑ

Νεφώσεις με τοπικές βροχές σήμερα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές σήμερα
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα σε όλη τη χώρα, που θα είναι ισχυρές αρχικά στο Ιόνιο και τα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Λίγες νεφώσεις θα εκδηλωθούν στην Αττική που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αντίστοιχο θα είναι το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες από τις μεσημβρινές ώρες θα είναι κατά περιόδους ισχυρές.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, που από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.