ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Παραιτήθηκε ο ανεμβολίαστος διοικητής του ΝΙΜΤΣ

Κορωνοϊός: Παραιτήθηκε ο ανεμβολίαστος διοικητής του ΝΙΜΤΣ

Υπέβαλε, τελικά, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, την παραίτησή του ο διοικητής του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ που ήταν ανεμβολίαστος.

Η παραίτησή του έγινε δεκτή και το νοσοκομείο τελεί υπό προσωρινή διοίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητής είχε ενημερώσει την ηγεσία πριν από δέκα ημέρες πως δεν προτίθεται να εμβολιαστεί και του ζητήθηκε η παραίτηση του. Την υπέβαλε και έχει αποχωρήσει από την θέση του.

Τις προηγούμενες ημέρες, πάντως, ο διοικητής του ΝΙΜΤΣ φερόταν να κυκλοφορεί κανονικά, αν και ανεμβολίαστος, στους χώρους του νοσοκομείου.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας για τις αναστολές συμβάσεων των υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί αναφέρθηκε και στην περίπτωση του ΝΙΜΤΣ.

Όπως είχε δηλώσει, ο διοικητής του νοσοκομείου στο οποίο εργάζονται ακόμα πολλοί ανεμβολίαστοι, είναι υπό παραίτηση.

Ακόμη, ανέφερε πως το υπουργείο Άμυνας έχει ζητήσει την παραίτηση του διοικητή καθώς είναι ανεμβολίαστος.

«Στο ΝΙΜΙΤΣ ο διοικητής είναι ανεμβολίαστος και κυκλοφορεί στους διαδρόμους ανενόχλητος», έλεγε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Επίσης, ο κ. Γιαννάκος κατονόμασε νοσοκομεία τα οποία εξακολουθούν να απασχολούν ανεμβολίαστους εργαζομένους. Μέχρι στιγμής, πρόκειται για τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, ο Άγιος Ανδρέας και του Ρίου, το Δαφνί και το ΝΙΜΤΣ απασχολούν ανεμβολίαστους εργαζομένους.

«Υπάρχουν τεράστια κενά στα νοσοκομεία που δεν έχουν λυθεί. Δεν ήταν καθόλου έτοιμο το υπουργείο να εφαρμόσει αυτό το μέτρο», ανέφερε ο κ. Γιαννάκος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ