Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη πλοίαρχος οχηματαγωγού πλοίου για υπεράριθμους επιβάτες
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθη ο 42χρονος πλοίαρχος του ταχύπλοου οχηματαγωγού πλοίου Speed Runner Jet που εκτελούσε το δρομολόγιο Σκιάθος – Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, επιβάτης που επέστρεφε από τη Σκιάθο στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας, προχώρησε σε καταγγελία για αυξημένο αριθμό ατόμων εντός του οχηματαγωγού πλοίου.
Το Λιμενικό προχώρησε, κατά την αποβίβαση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, σε καταμέτρηση προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύουν οι καταγγελίες για τη μη τήρηση του υγειονομικού covid πρωτοκόλλου.
Έπειτα από την καταμέτρηση των επιβατών, διαπιστώθηκε ότι στο πλοίο αντί για 647 επιβιβάστηκαν 734 άτομα, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 42χρονου πλοίαρχου.
Ο πλοίαρχος μετά τη σύλληψη αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, ενώ ήδη το περιστατικό βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, όπου αναμένεται να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τις διοικητικές κυρώσεις σε βάρος του 42χρονου.
Οι πρώτες εικόνες από τη φρεγάτα Belharra «ΚΙΜΩΝ» (pics)
10:03
«Euphoria»: Το HBO αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ της 3ης σεζόν
09:59
Στη Γροιλανδία έφτασαν οι πρώτοι Γάλλοι στρατιώτες - Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μακρόν
09:56
Διεθνής ανησυχία για το Ιράν: Σε εξέλιξη σχέδια για απομάκρυνση ξένων πολιτών - Τι εξετάζει ο Τραμπ
09:45