Πανελλήνιες 2021: Τελευταία ευκαιρία σήμερα για το πρώτο self test των υποψηφίων
Ανανεώθηκε:

Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα πρέπει σήμερα, Πέμπτη, να κάνουν το πρώτο διαγνωστικό τεστ covid-19, καθώς τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου, ξεκινούν οι Πανελλήνιες για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων και την Τρίτη, 15 Ιουνίου, των Επαγγελματικών Λυκείων.
Οι υποψήφιοι, καθώς και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που συμμετέχουν στη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα έχοντας μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ (self-test, PCR ή rapid test).
Το πρώτο test για τους υποψηφίους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων θα γίνει σήμερα Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Πέμπτη 10 έως και την Κυριακή 13 Ιουνίου.
Το δεύτερο test για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Παρασκευή 18 έως τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021.
Για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων το δεύτερο test θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από το Σάββατο 19 έως την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.

Στη Ρώμη την Τρίτη ο Ερντογάν για την 4η σύνοδο Ιταλίας - Τουρκίας
23:56
Ιράν: Ο Αλί Χαμενεΐ διέταξε εμπεριστατωμένη έρευνα για τα αίτια της έκρηξης στο λιμάνι Μπαντάρ
23:47
Επίδειξη ισχύος από την Ινδία με πυραυλικές δοκιμές - Αυξάνεται η ένταση με το Πακιστάν
23:40
Νετανιάχου: Μόνη καλή συμφωνία αυτή που θα καταστρέψει όλο το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν
23:35