ΕΛΛΑΔΑ

Kαιρός: Bροχές και χιόνια στα ορεινά την Κυριακή της Αποκρίας

Κακοκαιρία με τοπικές βροχές, καταιγίδες και χιόνια κυρίως στα ορεινά προβλέπει η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Κυριακή. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στα βόρεια και στα ανατολικά της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικά μέχρι 7 και από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις με αποτέλεσμα να σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι και μετά θα εκδηλωθούν καταιγίδες που πιθανόν να είναι ισχυρές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Νεφώσεις και στη Θεσσαλονίκη με τοπικές βροχές και καταιγίδες με τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 8 και 13 βαθμούς κελσίου.

Προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω χιονόπτωσης

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων δημιούργησε η χιονόπτωση στο οδικό δίκτυο ορεινών περιοχών του νομού Πέλλας.

Ειδικότερα, εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού η κυκλοφορία των οχημάτων, από το 20ο έως και το 25ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άρνισσας - Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας (Καϊμακτσαλάν) διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Επαρχιακής Οδού Κερασιάς - Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης