Φθιώτιδα: Διασωληνώθηκε κοριτσάκι ενός έτους με τραύμα στο κεφάλι
Στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας μεταφέρθηκε διασωληνωμένο και σε σοβαρή κατάσταση το μόλις ενός έτους κοριτσάκι μιας πολύτεκνης οικογένειας από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, το οποίο έπεσε από ύψος και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι το μεσημέρι της Πέμπτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, το ατύχημα συνέβη κατά κατά τη διάρκεια παιχνιδιού με τα αδερφάκια του ηλικίας 2 έως 7 ετών, στα ελάχιστα λεπτά που η μητέρα τους έλειψε σε διπλανό δωμάτιο.
Το κοριτσάκι έπεσε από ύψος (σκάλα ή κάποια βεράντα) και χτύπησε πολύ σοβαρά στο κεφάλι.
Αρχικά, το μόλις ενός έτους παιδάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων κι από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου η αξονική έδειξε βαθύ θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.
Διασωληνώθηκε και δόθηκε εντολή να διακομιστεί σε Νοσοκομείο Παίδων στην πρωτεύουσα με την κατάστασή του να θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή.
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε έρχεται η επόμενη δόση - Τι ισχύει για τις πληρωμές μέσω IBAN
03:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
02:00
Πότε έρχονται οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
01:00
Πόσο θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
00:30