Χίος: 30 πρόσφυγες αποβιβάστηκαν και περπάτησαν μέχρι το κέντρο υποδοχής με GPS
Ανανεώθηκε:
Συνολικά 30 πρόσφυγες και μετανάστες αποβιβάστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στη Χίο, στην περιοχή της Αγίας Ερμιόνης, νότια του νησιού.
Τα 30 άτομα διαφόρων εθνικοτήτων, γνώριζαν ακριβώς το μέρος που είχαν φτάσει, αλλά και τον τρόπο διαχείρισης του μεταναστευτικού στο νησί, αφού σύμφωνα με το τοπικό μέσο politischios.gr οδηγήθηκαν μόνοι τους στο κέντρο καταγραφής και ταυτοποίησης της ΒΙ.ΑΛ. με τη βοήθεια GPS.
Μετά την άφιξη τους στο ΚΥΤ, οδηγήθηκαν στη δομή που έχει δημιουργηθεί για απομόνωση, στην περιοχή της Λευκωνιάς, όπου και θα παραμείνουν για 14 ημέρες όπως προβλέπουν τα μέτρα ελέγχου και αντιμετώπισης της πανδημίας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ»: Γεραπετρίτης: «Θα έρθει η επέκταση των χωρικών υδάτων όπως ήρθαν τα θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο»
10:52
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για επιδότηση πρόσληψης 10.000 άνεργων γυναικών
10:48
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στο εδώλιο ο ηθοποιός Τίμοθι Μπάσφιλντ: Βαριές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
10:41
ΔΙΕΘΝΗ
Αστάθεια στις αγορές πετρελαίου - Τι βλέπουν οι αναλυτές
10:41
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ