Απαγόρευση συγκεντρώσεων για τη διπλή δολοφονία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Ανανεώθηκε:
Για λόγους δημόσιας τάξης η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στην απαγόρευση των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί για αύριο, Κυριακή, στη συμπλήρωση επτά ετών από τη δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο.
Το νέο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος εκτίει ποινή 13 ετών και έξι μηνών στις φυλακές Δομοκού για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, έχει ανακοινώσει τη συγκέντρωση και πορεία «στη μνήνη του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη».
Ακολούθως, αντιφασιστική κινητοποίηση ανακοινώθηκε για την ίδια μέρα και ώρα ως αντισυγκέντρωση στο κάλεσμα που είχαν προαναγγείλει οι «Έλληνες για την Πατρίδα».
Η Αστυνομία αποφάσισε να απαγορευτεί η πραγματοποίηση και των δύο συναθροίσεων.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έχει ως εξής:
«Με αποφάσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής απαγορεύεται η πραγματοποίηση των ακόλουθων αυριανών (01-11-2020) δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων:
την 16:00 ώρα στον σταθμό ΗΣΑΠ Ηράκλειο μελών της συλλογικότητας «Αντιεξουσιαστική/αντιφασιστική Συνέλευση Νέας Ιωνίας/Ηρακλείου» και
την ίδια ώρα (16:00) επί της Λ. Ηρακλείου 420 στο Ν. Ηράκλειο μελών του κόμματος «ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ» και ακολούθως πορεία με τελικό προορισμό το νεκροταφείο Ηρακλείου.
Οι παραπάνω απαγορεύσεις αποφασίστηκαν επειδή επαπειλείται σοβαρός κίνδυνος διατάραξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας λόγω ιδιαιτέρως πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ενώ απειλείται σοβαρά και η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή, με την ταυτόχρονη πραγματοποίηση των δυο (2) συναθροίσεων.»
Για πρώτη φορά έπειτα από 50 και πλέον χρόνια οι ΗΠΑ κατέγραψαν το 2025 αρνητική καθαρή μετανάστευση
17:47
Λύκος περπατάει ανάμεσα σε σπίτια στο Χαϊδάρι: Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες(vid)
17:37
Επιτεύχθηκε συμφωνία για τη σύνθεση της 15μελούς επιτροπής τεχνοκρατών που θα διοικήσει τη Λωρίδα της Γάζας
17:26
Εξαφάνιση 16χρονης: Μαθητές την προσέγγισαν στου Ζωγράφου - «Της μιλήσαμε, αλλά εκείνη έφυγε» (vid)
17:14