Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καρανικόλας
Ανανεώθηκε:
Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δημήτρης Καρανικόλας.
Ο Δημήτρης Καρανικόλας γεννήθηκε στον Άλιμο, το 1961. Ήταν παντρεμένος με την Αμαλία Κοντορούση και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Ελένη και τον Γιώργο.
Ο Δημήτρης Καρανικόλας είχε αρχίσει να δείχνει την κλήση του στη δημοσιογραφία ήδη από το 1981, όπου και ασκούσε το λειτούργημα του δημοσιογράφου, ενώ από το 1995 μέχρι σήμερα εργαζόταν στην ΕΡΤ.
Είχε καλύψει γεγονότα, εντός και εκτός Ελλάδος, που αφορούσαν στην πολιτική, στην Παιδεία, στην Εκκλησία, στον χώρο της υγείας και στο αστυνομικό ρεπορτάζ, ενώ του είχαν ανατεθεί δεκάδες αποστολές σε ολόκληρο τον κόσμο.
Είχε επίσης εργαστεί στις εφημερίδες ΕΘΝΟΣ, ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΑΥΡΙΑΝΗ, ΕΞΟΡΜΗΣΗ, Η ΒΡΑΔΥΝΗ και ΗΜΕΡΗΣΙΑ.
Σημαντική η παρουσία του και στον περιοδικό Τύπο με πολλές συνεργασίες στα περιοδικά ΕΙΚΟΝΕΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ αλλά και στα ερτζιανά.
Τον δημοσιογράφο αποχαιρέτησε και η ΕΡΤ με βίντεο στο μεσημεριανό δελτίο του σταθμού.
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε έρχεται η επόμενη δόση - Τι ισχύει για τις πληρωμές μέσω IBAN
03:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
02:00
Πότε έρχονται οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
01:00