ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Ο χάρτης της πανδημίας στην Ελλάδα σε ένα γράφημα

Greek Infographics

Στα 2.207 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρας μας καθώς καταγράφηκαν 15 νέα, όπως ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Οι νεκροί έφτασαν τους 105 καθώς το τελευταίο 24ωρο πέθαναν δύο ακόμη άτομα. Τα στοιχεία αυτά φαίνονται και στο ημερήσιο γράφημα που δημοσιεύει το Greek Infographics.

 

Παράλληλα, από το Μ. Σάββατο έως τη Δευτέρα του Πάσχα, ανακοινώθηκαν δύο νέα αυστηρά μέτρα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Από τους νεκρούς, οι 29 γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 89,5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Ακόμη 69 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι, με το 83% να έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 13 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άντρες.

Παράλληλα, 33 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Έως σήμερα, παγκοσμίως έχουν καταγραφεί περισσότερα από 2.109.000 κρούσματα του νέου κορονοϊού. Ταυτόχρονα, περισσότεροι από 526.000 άνθρωποι ενώ μολύνθηκαν από τον ιό, ανέρρωσαν και έγιναν καλά. Σε όλο τον κόσμο έχουν καταγραφεί παγκοσμίως 137.906 θάνατοι.

Πηγή: Greek Infographics

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης