Άνδρας έπεσε στο κενό από εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Ομόνοια
Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας αλλοδαπός έπεσε στο κενό από εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Γερανίου χθες το βράδυ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του μελετούν οι Αρχές.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές και έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο ενός εγκαταλελειμμένου κτηρίου.
Οι αστυνομικοί ερευνούν πληροφορίες ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός και ψάχνουν και το ενδεχόμενο να υπήρχαν και άλλα άτομα την ώρα εκείνη μέσα στο εγκαταλελειμμένο Έκτήριο.
Η έρευνα όμως για τις ακριβείς συνθήκες και για το τι συνέβη συνεχίζονται.
Μέχρι αυτή τη στιγμή 26 άτομα τα οποία διαμένουν στο εγκαταλελειμμένο κτήριο έχουν μεταφερθεί στο Αλλοδαπών και δίνουν καταθέσεις ενώ ερευνάται η πληροφορία ότι στον τρίτο όροφο του κτηρίου λειτουργούσε αυτοσχέδια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.
Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός και Κηφισίας - Μεγάλες καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
08:44
ΗΠΑ: Αστυνομικός της Υπηρεσίας Μετανάστευσης πυροβόλησε Βενεζουελάνο στη Μινεάπολη (vid)
08:40
Επιστροφή ενοικίου: Σήμερα οι πληρωμές - Αφορά όσους έκαναν διορθωτικές δηλώσεις μετά τις 13/12
08:34
Αδιέξοδο στις συνομιλίες στο Λευκό Οίκο για τη Γροιλανδία - Οι κόκκινες γραμμές Κοπεγχάγης και Νουούκ
08:32