ΕΛΛΑΔΑ

Βελτίωση του καιρού την Κυριακή με παγετό στα βόρεια

EUROKINISSI

Βελτίωση του καιρού αναμένουμε την Κυριακή με αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο βόρειοι έως 7 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο μεταβλητοί έως 5. Παγετός θα σημειωθεί νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά ενώ θα είναι κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Μακεδονία – Θράκη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στην κενρτική Μακεδονία τις πρωινές ώρες και από τη νύχτα στη Δυτική Μακεδονία.

Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από -4 έως 12 βαθμούς κελσίου η μέγιστη ενώ στα δυτικά η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά του νομού τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 1 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Και στη Θεσσαλονίκη αίθριος αναμένεται ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 έως 4 μποφόρ με την θερμοκρασία από 0 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, μετά την άρση του απαγορευτικού του απόπλου και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

Χθες στις 9 το βράδυ τα δρομολόγια για την Κρήτη πραγματοποιήθηκαν κανονικά ενώ στις 10 το βράδυ αναχώρησαν και τα πλοία για τις Κυκλάδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης