ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία-εξπρές την Παρασκευή- O καιρός το Σαββατοκύριακο

ΕUROKINISSI

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας , χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και ημιορεινά της Μακεδονίας, αναμένονται την Παρασκευή. Τα φαινόμενα στα δυτικά γρήγορα θα σταματήσουν, ενώ σταδιακή βελτίωση αναμένεται έως τις βραδινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 13 βαθμούς, με τις υψηλότερες θερμοκρασίες να σημειώνονται στην Κρήτη και την Δυτική Ελλάδα.Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως 8 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο πολύ ισχυροί έως 7 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, πιθανή καταιγίδα τις πρώτες πρωινές ώρες και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 9 βαθμούς.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά του νομού, λίγα χιόνια στα ορεινά και σταδιακή βελτίωση, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία έως 8 βαθμούς.

Το Σάββατο περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια, πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν πολύ ισχυροί ακόμα και έως 9 μποφόρ ενώ στο Ιόνια θα φτάσει τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία αμετάβλητη σε γενικές γραμμές με παγετό να σημειώνεται τις βράδυνες ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Την Κυριακή βελτίωση του καιρού με αραιές νεφώσεις που το βραδύ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι στο Αιγαίο βόρειοι έως 7 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο μεταβλητοί έως 5. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης