ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Αναστολή των 48ωρων απεργιών

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή των 48ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων.
Σε ανακοίνωση της η συνομοσπονδία αναφέρει ότι: «Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα συνεχίσει τον αγώνα απέναντι στις πολιτικές που ανατρέπουν τα εργατικά δικαιώματα και καταργούν τις Συλλογικές Συμβάσεις, αλλά και ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων.
Ο αγώνας μας θα έχει διάρκεια, θα είναι μακροχρόνιος απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ και την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ γιατί το εργατικό κίνημα στον Όμιλο ΔΕΗ υποστηρίζει με συνέπεια τον κεντρικό και αποφασιστικό ρόλο των δημόσιων επιχειρήσεων, όπως η ΔΕΗ, στην ανάκαμψη της χώρας μετά τη δεκαετή οικονομική κρίση.
Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς και αυτό που χρειάζεται είναι ενότητα».

Η ΕΕ έχει... δισεκατομμύρια λόγους να σιωπά για την Τουρκία - Οι λεπτές ισορροπίες και οι προκλήσεις
21:05
«Βγάλτε με από εδώ»: Στη δημοσιότητα νέο βίντεο με όμηρο της Χαμάς που ζητά την απελευθέρωσή του
20:53
«Πυρετός» διπλωματικών επαφών της Δανής πρωθυπουργού στη Γροιλανδία
20:39
Εκρέμ Ιμάμογλου: Ποτέ μη χάνετε την ελπίδα - Tο έθνος θα κερδίσει
20:26