Εργατικό δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ: Έκρηξη με έναν νεκρό
Έκρηξη σημειώθηκε στη ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας εργάτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, νεκρός είναι ένας 55χρονος πατέρας τριών παιδιών.
Η έκρηξη σημειώθηκε στην αίθουσα της χαλυβουργίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εργάτης βρισκόταν στο πατάρι πάνω από τη δεξαμενή και έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων. Επιπλέον, φέρεται να υπέστη έγκαυμα στο κεφάλι.
Συλλυπητήρια από τον Κωστή Χατζηδάκη
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εργαζόμενου εκφράζει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.
«Δέσμευση από την πλευρά μας να διερευνήσουμε τα αίτια και να αποδοθούν οι ευθύνες, όπου ανήκουν, το ταχύτερο», τόνισε ο υπουργός αναφερόμενος στο δυστύχημα.
Εξάλλου, στο εργοστάσιο μετέβη ο διευθύνων σύμβουλος της ΛΑΡΚΟ, Σπύρος Τζίτζος, για να εξετάσει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.
Κυβερνητικό «face control» καταγγέλλουν στο ΠΑΣΟΚ για τον διάλογο Μητσοτάκη με αγρότες: «Επικοινωνιακό σόου»
07:44
Ποιες χώρες έχουν τις καλύτερες συντάξεις: Η θέση της Ελλάδας - Πώς υπολογίζεται το ποσό
07:34
Τραγωδία στην Ταϊλάνδη: Κατέρρευσε γερανός και καταπλάκωσε τρένο - Τουλάχιστον 22 οι νεκροί (vid)
07:30
Τα νέα μέτρα για τους αγρότες, τα τρακτέρ στην Αθήνα και το plan B: Νέα συνάντηση με Μητσοτάκη ζητά η Πανελλαδική Επιτροπή
07:25