Επιβάτης περιγράφει τη στιγμή του τροχαίου με ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη
«Αν δεν είχε το σίδερο θα σκοτωνόμουν, θα έβγαινα έξω από το τζάμι», αφηγείται τραυματίας του τροχαίου με λεωφορείο των ΚΤΕΛ στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.
Από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου παραμένει για εξετάσεις, με κολάρο στον λαιμό και τραύματα, μία επιβάτης περιέγραψε τη στιγμή που ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.
«Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο. Όπως οδηγούσε άφησε το τιμόνι και έμεινε εκεί. Έχασε τις αισθήσεις του. Δεν κατάλαβα τίποτα, καθόμουν με μία άλλη κυρία που είναι πιο σοβαρά. Γονάτισα για να μην πάθω τίποτα, φωνάξαμε βοήθεια μέσα στα αίματα. Μετά με έπιασε ταχυκαρδία», περιέγραψε η γυναίκα στο seleo.gr.
Όπως μετέδωσε νωρίτερα η τοπική ιστοσελίδα thessnews.gr, το ΕΚΑΒ επιβεβαίωσε πως 12 άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρονταν στα νοσοκομεία Ιπποκράτειο και Άγιος Παύλος.
Πρόκειται για εννέα γυναίκες και τρεις άντρες, ηλικίας από 19 έως 67 χρόνων. Η κατάσταση της υγείας τους, δεν εμπνέει ανησυχία.
Μήνυμα Μεντβέντεφ σε Τραμπ: «Κινήσου γρήγορα γιατί οι Γροιλανδοί μπορεί να επιλέξουν την Ρωσία»
09:32
Η 16χρονη Λόρα από την Πάτρα είχε προσπαθήσει ξανά να εξαφανιστεί: Η σχολική εκδρομή στη Βαρκελώνη και οι έρευνες των Αρχών
09:26
Το Taylor made No4 Concept συνδέει το DS No4 με τη Formula E
09:21
Συνελήφθη ο Κίφερ Σάδερλαντ στο Χόλιγουντ - Κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε οδηγό
09:11