Αμπελόκηποι: Ένας 48χρονος ομολόγησε πως σκότωσε τον άνδρα έξω από το μετρό
Ένας τοξικομανής, 48 ετών ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ότι είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας 33χρονου, επίσης χρήστη ναρκωτικών ουσιών, η οποία διαπράχθηκε λίγο μετά τις 11:00, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από το σταθμό του μετρό στους Αμπελόκηπους.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης λίγο μετά την ανθρωποκτονία πήγε μόνος του στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων και κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν άγνωστοι, χωρίς να αναφέρει, όμως, περισσότερες λεπτομέρειες.
Οι αστυνομικοί ωστόσο πρόσεξαν ότι είχε κηλίδες αίματος στα ρούχα του και σε έρευνα που του έκαναν βρήκαν ότι είχε πάνω του έναν σουγιά με τον οποίο, πιθανότατα, τραυμάτισε θανάσιμα τον 33χρονο.
Λίγο αργότερα, ο δράστης ομολόγησε ισχυριζόμενος ότι μαχαίρωσε το θύμα έπειτα από καυγά και συμπλοκή που είχαν στη συνέχεια για θέματα ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Τραμπ: Θα δούμε τι θα γίνει με τη Γροιλανδία - Δεν μπορώ να βασιστώ στη Δανία
23:39
«Μια νέα πολιτική εποχή» ανεκτικότητας ξεκινά στη χώρα, λέει η προσωρινή πρόεδρος της Βενεζουέλας
23:38
ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ: Το Ιράν στο στόχαστρο: Θέμα ωρών η αμερικανική επίθεση - Εγκαταλείπουν την περιοχή οι Δυτικοί
23:26
Γιατί η Γροιλανδία είναι χρήσιμη, αλλά όχι ζωτικής σημασίας για την αντιπυραυλική άμυνα των ΗΠΑ;
23:14