Επιστρέφει στη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Το δρόμο της επιστροφής για τη φυλακή θα πρέπει να πάρει ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε το αίτημα αναίρεσης που είχε καταθέσει τόσο ο ίδιος, όσο και συγκατηγορούμενοί του, κατά της καταδικαστικής απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.
Το ΣΤ´ Τμήμα του Ανώτατου Δικαστηρίου έκρινε ότι η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών είναι εμπεριστατωμένη και αιτιολογημένη απορρίπτοντας όλους τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων.
Εκτός του Άκη Τσοχατζόπουλου, το δρόμο για τη φυλακή παίρνουν επίσης ο δικηγόρος Γιώργος Κωνσταντάτος και ο χρηματιστής Αντωνιάδης στους οποίους το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε ποινή κάθειρξης 6 ετών.
Ο δικηγόρος στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών. Ωστόσο οι δικαστές τού χορήγησαν ανασταλτικό στην έφεση κι έτσι παρέμεινε ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό και στη συνέχεια μέχρι να αποφανθεί ο Άρειος Πάγος επί του αιτήματος αναίρεσης που υπέβαλε και αυτός για αναίρεση της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου.








Συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν στο Ομάν: Διχογνωμία για το εάν είναι άμεσες ή έμμεσες
09:25
Συρία: Βέβαιος ο Τραμπ ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημα μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας
09:05.jpg?t=DGQvIMH7NFJAg1C1nqBc-Q)
Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό προς Πειραιά - Μποτιλιάρισμα και στην Αττική Οδό
08:45
Ισχυρή ανάκαμψη των ασιατικών αγορών μετά το κραχ της Δευτέρας
08:37